top of page

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Magazine, boek en jaaroverzicht​

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) is in 2002 ontstaan uit een fusie tussen het Bosch Medisch Centrum en het Carolus Liduina Ziekenhuis en bestaat op dit moment uit 4 locaties met de hoofdvestiging in ’s Hertogenbosch.

In de veeleisende periode van corona, waarin de druk op het zorgpersoneel tot het uiterste opgedreven werd, heeft C-twee in opdracht van de directie de totale productie van een zomermagazine voor alle medewerkers van het ziekenhuis mogen verzorgen . Het werd een magazine vol verhalen door en voor de zorgverlener over hun activiteiten buiten het ziekenhuis. Inspirerende verhalen over de meest uiteenlopende hobby's, vakanties en ervaringen van collega’s. Een magazine dat voor menig ontspannend leesuurtje gezorgd heeft tijdens de broodnodige vakantie van alle medewerkers van het JBZ.

 

Daarnaast is C-twee ook verantwoordelijk voor de productie van het digitale jaaroverzicht van het JBZ en het boek "Toen werd je zelf ziek”. Stuk voor stuk impactvolle projecten waar we bijzonder trots op zijn.

JBZ
bottom of page