top of page

Orange Club 

De Brainport regio Eindhoven kent het hoogste aantal internationale werknemers van Nederland. Naast een uitstekende werkomgeving richt de regio zich sterk op een verbetering van het leefklimaat. Sportpark Genneper parken kent een grote verscheidenheid aan sportfaciliteiten in een fantastische groene omgeving en vormt daardoor het ideale decor voor internationals om in hun vrije tijd te verblijven. Een idee werd geboren: wij verbonden alle partijen en werd medegrondlegger van de Orange Club.

De Orange Club biedt internationals en inwoners van de Brainport regio een actieve, sociale en zinvolle invulling van hun vrije tijd en bevordert de integratie tussen deze doelgroepen. De Orange Club biedt hen een gevarieerd programma op het gebied van sport, ontspanning en cultuur. Georganiseerd vanuit een vaste locatie die fungeert als een tweede “huiskamer”. Een plek waar ze altijd naar toe kunnen voor een hapje, drankje en activiteiten en waar ze een sociaal netwerk kunnen opbouwen.

Naast de ontwikkeling en organisatie van deze club, zijn wij ook verantwoordelijk voor de totale marketing en communicatie.

 

Opdrachtgever

Samenwerking tussen C-twee,WVDB, IAK en ASML

Wat

Ontwikkeling, oprichting en organisatie van international sport, leisure & culture club

Orange Club
Orange Club
Orange Club
Orange Club
Orange Cl
Orange Club
Orange Club
Orange lub
Orange Club
Orange Club
Orange Club
bottom of page