top of page
HOME

C-twee

creatieve communicatie

vertellen     

verbinden

activeren

Concepten die de doelgroep in het hart raken, prikkelen tot dialoog en beweging creëren. Dat is waar C-twee creatieve communicatie in uitblinkt! Opdrachtgevers uit diverse branches komen bij ons op zoek naar unieke marketingcommunicatie- en activatie concepten.
 
Wij geloven in de kracht van het verschil en schromen dan ook niet om verrassende combinaties te maken tussen partijen die uw organisatie, product of event naar een hoger plan tillen. Dit maakt onze concepten niet alleen creatief en effectief, maar ook, of eigenlijk vooral, heel echt. Dat is in dit sociale tijdperk uitdagend maar ook oneindig krachtig. Geen event zonder beleving, geen duurzaam resultaat zonder betrokkenheid en activatie.
 
C-twee vertelt, verbindt en activeert. En dat is waarom onze opdrachtgevers voor ons kiezen. Keer op keer. 
Over ons

VER
TEL
LEN

Vertellen begint met luisteren. Luisteren naar wat er bij uw doelgroep speelt. Luisteren naar wat zij over u willen weten. En hoe ze dat te weten willen komen. Het gaat daarbij om uw échte verhaal. In tekst en beeld. Online en offline. Wij luisteren naar wat uw doelgroep wil horen. En dan pas maken wij het verhaal. En daarbij houden wij steeds voor ogen wat voor uw organisatie én voor de doelgroep belangrijk is en stellen wij alles in het werk om voor u het beste resultaat te behalen.

Wij zoeken altijd de verbinding. Niet alleen die tussen u en uw klant,  

u en uw medewerkers of tussen uw medewerkers onderling, maar kijken 

verder. Wij gaan voortdurend op zoek naar de ultieme manier om mensen te verbinden, te motiveren en te activeren. En dat levert vaak verrassende combinaties op. Combinaties van partijen die op het eerste gezicht niet zo voor de hand liggen, maar ijzersterk zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat het geheel van een juiste verbinding altijd meer is dan de som der delen.

VER

BIN

DEN

ACT

IVE

REN

Wij ontwikkelen vernieuwende concepten die mede door ons profes-

sioneel projectmanagement succesvol zijn. Of het nu gaat om een online campagne, offline strategie, uw evenement of productpresentatie.

Wij zorgen voor de juiste balans tussen professionalisme en enthousiasme en zorgen daarmee voor een maximaal resultaat. Ons doel is te leveren wat we beloofd hebben: het in beweging brengen van uw doelgroep.

CASES
CONTACT

Nieuwsgierig geworden? C- twee creatieve communicatie serveert heerlijke koffie. Elk kopje vers gezet. Zwart, met melk, met suiker of compleet. Precies zoals u het wilt. Een telefoontje of mail naar Pim van den Boomen volstaat voor een afspraak. Dan kunt u meteen ontdekken wat

C- twee creatieve communicatie voor u kan betekenen.

Contact

Nieuwsgierig geworden? C- twee creatieve communicatie serveert heerlijke koffie. Elk kopje vers gezet. Zwart, met melk, met suiker of compleet. Precies zoals u het wilt. Een telefoontje of mail naar Pim van den Boomen volstaat voor een afspraak. Dan kunt u meteen ontdekken wat C- twee creatieve communicatie voor u kan betekenen.

C- twee creatieve communicatie
Eindhovenseweg 16
5662 AA Geldrop

Bezoekadres:

Fuutlaan 12

5613 AB Eindhoven

 

Pim van den Boomen


Mob. +31 6 53 205047
Mail  pim@ctwee.nl

Cases

Wij voegen altijd de daad bij het woord. En dat hebben we al voor een grote aantal opdrachtgevers mogen doen. Hieronder een kleine selectie uit al die cases. Cases die gaan over vertellen - verbinden - activeren.

bottom of page